miercuri, 22 ianuarie 2014

Motorola Microtac

 Motorola MicroTac - Primul MicroTac a fost lansat in 1989, lucru care a insemnat si inceputul tehnologiei moderne de telecomunicatie celulara. Asta insemna ca Motorola lansa pe piata un competitor pentru Nokia, Ericsson si Siemens. MicroTac 5200 International este unul din putinele MicroTac lansate in Europa.



 Motorola MicroTac 5200 International este un model GSM, rar intalnit datorita faptului ca majoritatea terminalelor anilor respectivi lansate de Motorola si numai erau NMT. Prin modulul GSM practic se poate schimba cartela care putea fi a oricarui operator. Inserata cartela, aceasta reteaua era citita ca numere, nu ca nume, astfel, CONNEX GSM sau Vodafone-ul de azi este codat ca 226-01 iar DIALOG sau Orange de azi este 226-10.

 Modelul de fata este fabricat in anul 1994 si este unul din cele mai vechi telefoane functionale de pe V.G.C. si din aceasta colectie. Incarcarcatorul varia in functie de tara de provenienta. In general, in pachetul complet, Motorola MicroTac venea cu dock-ul de incarcare. Mai exista si incarcator rapid de camera si incarcator de automobil.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu