sâmbătă, 1 iulie 2017

Motorola FlipPhone 2

Sarbatoresc fiecare achizitie din gama Motorola, deci, cu cat mai vechi cu atat mai bine. FlipPhone 2 este una din achizitiile care m-a convins pe loc ca trebuie sa o fac, dat fiind ca este unul din cele mai vechi telefoane din colectia mea. Este unul din cele mai interesante, deoarece este succesorul primului FlipPhone de la Motorola, care este mult mai "evoluat" decat primul model.

Fiind de dimensiuni mai mici decat modelele anilor 90, FlipPhone 2 apare ca in device compact, cu tastatura usor de folosit, display generos. A se observa faptul ca tastatura era numai numerica, fara litere. Acest lucru se datora faptului ca nu se puteau introduce numere de telefon in memorie pentru apelare rapida. Pe scurt, telefonul nu beneficia de agenda Telefonica.

 Spre deosebire de MicroTac sau International, Motorola arata efortul de a trece de la in telefon simplu, precum FlipPhone la urmatoarea generatie. Pentru anul in care acest model a fost produs, 1995, telefonul avea in look nou, ecran nou, dimensiuni noi. In acelasi timp, Motorola FlipPhone aparea in foarte multe filme ale erei. Cunostea clar o popularitate fata de alte companii ale momentului.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu